4 redenen om te kiezen voor Inesco.

Kiezen voor Inesco garandeert u de beste knowhow en service in de markt. Onze specialisten realiseren een optimale investering en maximaal rendement, terwijl u uw tijd en geld kan investeren in de core-business van uw onderneming.


Werkt ontzorgend

U moet zich kunnen concentreren op uw core-business. Inesco neemt u daarom alle zorgen en investeringen rond uw technische installaties voor energie uit handen.

Het opvolgen en verbeteren van uw installaties kosten u tijd en geld. En die kan u beide beter besteden. Omdat Inesco zich van a tot z ontfermt over de optimalisering van uw energieinstallaties, heeft u alle ruimte om te focussen op de zaken die écht belangrijk zijn in de ontwikkeling van uw bedrijf.

Onmiddellijk terugverdieneffect.

Uw project levert u een netto rendement vanaf de eerste dag.

Wij investeren in uw energiebesparingsproject. We zorgen ervoor dat de huur van de installatie vervolgens lager ligt dan de besparing die we realiseren. Zo verdient u geld vanaf de eerste dag.

Optimaal rendement

Het voordeel van werken met een esco-overeenkomst is dat beide partijen een voordeel hebben bij een optimaal rendement.

Inesco zoekt de ideale verhouding tussen investering en opbrengst. Dit optimaal rendement garandeert de hoogste opbrengst voor beiden partijen.

Unieke praktijkervaring

Door de jarenlange ervaring van onze adviseurs en ingenieurs in de (inter)nationale energiesector, samen met de unieke kennis van een energiestudiebureau binnen onze holding, biedt Inesco een unieke praktijkervaring.

Onze projectmanagers en ingenieurs zijn specialisten op gebied van energie en de optimalisatie van energiesystemen. Dit bewezen ze de voorbije jaren in tal van cases. Deze ervaring zorgt ervoor dat u geen loze theoretische beloftes krijgt, maar reële en afgetoetste garanties rond uw opbrengst en service.